Paneer 

2009 var jag i Indien och det är verkligen ett helt fantastiskt land med helt fantastiskt mat. Min absoluta favoriträtt är palak paneer som en en spenströra med färskost och idag gjorde jag egen paneer. Så himla gott. Och enkelt. 

  • 3 liter gammaldags mjölk
  • 2-3 citroner 

Koka upp mjölken medan du rör. Häll i citronsaft lite i taget medan du rör. Snart bildas en klumpig massa. Häll av i en silduk och krama ur. Klart 

Helt gudomligt gott 

Färdig ost

Palak paneer med vitlöksnaan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s